Het bomenboek

Groeit mee!

Voor de derde keer op rij heeft DOCK14 met trots het Bomenboek voor Boomkwekerij Udenhout gerealiseerd. Dit uitgebreide inspiratieboek van 356 pagina's is rijkelijk gevuld met prachtig beeldmateriaal en gedetailleerde informatie over het diverse aanbod aan bomen van de kwekerij. De 12e editie van dit Bomenboek heeft weer een flinke transformatie ondergaan met een vernieuwde omslag, een opgefriste lay-out, en een aanzienlijk uitgebreide inhoud.

Aanpak

De uitdaging bestond uit het herontwerpen en moderniseren van het Bomenboek om het aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk te maken voor een breed scala aan gebruikers, waaronder de institutionele markt, hoveniers en landschapsarchitecten. Het was essentieel om de nieuwe editie zowel informatief als inspirerend te maken, terwijl we de essentie van Boomkwekerij Udenhout uitbeelden.

Oplossing

Opgefriste Omslag en Lay-out:
Een nieuwe, moderne omslag en een opgefriste lay-out zorgen voor een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke ervaring. De hoofdstukken zijn duidelijk gestructureerd en verrijkt met hoogwaardige fotografie en grafische elementen.
Uitgebreide Informatie:
Naast de bestaande informatie is de inhoud uitgebreid met meer dan 100 extra pagina's. Dit omvat een breed scala aan bomen, inclusief nieuwe zoekcriteria zoals de waarde voor bijen en vlinders, wat bijdraagt aan de milieuvriendelijke benadering van de kwekerij.
Handige Tree Finder:
De Tree Finder is uitgebreid en verbeterd met meer zoekcriteria, waardoor gebruikers nog gemakkelijker de juiste boom kunnen vinden die voldoet aan hun specifieke behoeften.

 

BENIEUWD? CHECK HIER HET BOMENBOEK​​​​​​​

Delen

Benieuwd?

Bel 013 - 522 04 00 of
Neem contact op
Almystraat 14
Oisterwijk
T 013 - 522 04 00
E info@dock-14.nl